Nit de les lletres amb Òmnium Cultural

Aquest dilluns 21 s’abril, l’AA·GG vàrem participar de la Nit de Lletres que organitza Òmnium al teatre Principal.

Va ser una nit diferent de la que vàrem aprendre molt. Vàrem presentar el conte i compartir escenari amb el nostre Rubén Muntanyà, que sempre és un plaer tenir-lo al costat.

Va ser el primer entreno de preparació per les jornades que venien després i ens en vam sortir prou bé! vam agafar-li el gust al micròfon, vam aprendre a defensar el nostre projecte i, si cap, a estimar-lo una mica més.ImagenAquí us deixem el recull de fotografíes i les diferents notícies de l’acte.

 

Àlbum de fotos al facebook d’Òmnium

Sant Jordi d’Òmnium

Badalona tv, 22 d’abril vespre, minut 9:40

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=z0Ym4rp1qKk&w=853&h=480]

Els pescadors i el dimoni

una mica d’autobombo…  😉 Els pescadors i el dimoni

Per fi tenim un conte per explicar als més petits i viure les Festes de Maig! i amb moltes possibilitats per treballar a l’aula ja que, a les darreres pàgines, hi trobareu una proposta didàctica, avalada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat que ens proposa recursos per treballar l’escolta estructurada amb els infants. Ben aviat podreu trobar  la guia completa  a la pàgina xtec.

El text, divertit i proper pels infants, explica la llegenda del dimoni de Badalona i com ha esdevingut tradició cremar-lo cada mes de maig.

Les imatges creades per la Georgina mostren racons emblemàtics  de la nostra ciutat, i amb uns dibuixos tendres i entranyables ens transporten a una Badalona de fa anys, quan encara era una poble petit de pescadors que creixia prop del mar.

 peix31 pesca1 bdn21 font1 bdn1 ocell1 peix11 dimoni1 joanot1

portada-mes-gran

Podeu visitar el blog del conte a: http://elspescadorsieldimoni.wordpress.com/